Geopend
woensdag: 08:15 - 21:00
  • maandag:08:15 - 21:00
  • dinsdag:08:15 - 21:00
  • woensdag:08:15 - 21:00
  • donderdag:08:15 - 21:00
  • vrijdag:08:15 - 17:00

Fysiofitness

Fysiofitness is fitness onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut. De trainingen vinden plaats in groepsverband in onze locaties Goedereede of Ouddorp.

Veel mensen hebben al eerder een sportschool geprobeerd, maar sommigen ervaren dat men alleen maar meer pijn krijgt door het sporten. Bij het Therapie & Bewegingscentrum Goeree hebben we speciaal voor u op maat gemaakte oefeningen en oefenapparaten waarbij we de belasting voor u kunnen aanpassen. De fysiotherapeut begeleidt u om de oefeningen correct uit te voeren en uw herstel te versnellen.

Het doel van Fysiofitness is door middel van training de belastbaarheid vergroten. Dit geldt zowel voor de algehele conditie als de verbetering op klachtengebied. Het verbeteren van het evenwicht tussen uw belasting en belastbaarheid.

Ons doel is het bereiken van een klachtenafname en mogelijk volledig herstel, betere algehele conditie en een beter algehele belastbaarheid.

Deze trainingen zijn bedoeld voor mensen met langdurige pijnklachten aan het bewegingsapparaat en revalidatie na een operatie of blessure. We werken samen met verschillende disciplines en trachten de training op maat samen met u te maken.

Het trainingsschema is zodanig opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen, toch kunt sporten. Het is aangepast naar uw wensen en de haalbare doelen. Dit kan u mogelijk weer fit genoeg maken om door te stromen naar een gewone fitnessgroep of andere sport.

Vooraf aan de training heeft u eerst een intake gesprek met de fysiotherapeut ter kennismaking, voor het samenstellen van het trainingsdoel en het inschatten van uw lichamelijk functioneren en de beperkingen die er zijn.

Bij twijfel bespreken we de mogelijkheden van training met uw huisarts, specialist of fysiotherapeut.

 

Goed om te weten

  • Professionele begeleiding van een fysiotherapeut

Uw therapeut

Vergoeding

De trainingen in de Fysio-Fitnessgroep worden niet vergoedt door uw zorgverzekering. De kosten bedragen €110 per kwartaal van 13 trainingen. Wanneer u verhinderd bent kunt u de gemiste les in een andere groep inhalen.

Maak een afspraak