Geopend
dinsdag: 08:15 - 21:00
  • maandag:08:15 - 21:00
  • dinsdag:08:15 - 21:00
  • woensdag:08:15 - 21:00
  • donderdag:08:15 - 21:00
  • vrijdag:08:15 - 17:00

Centrum Jeugd en Gezin in Goedereede!

Dinsdag 26 januari hebben we het laatste consultatiebureau in Ouddorp gehad. Wat keken we er naar uit om te verhuizen naar Goedereede. De volgende dag zijn de spullen verhuisd en hebben we de ruimtes ingericht zodat we 1 februari gelijk konden starten. Nog niet alle benodigde spullen  waren binnen dus we hebben even een tijdelijke inrichting gehad, maar geleidelijk aan komen alle spullen binnen en wordt de inrichting steeds completer.

Onze eerste werkdag in Goedereede stond er een mooie bos bloemen klaar, we voelen ons enorm welkom. De tweede week hadden we een vaccinatiespreekuur voor de kinderen van 9 jaar, het pand is dus goed in gebruik genomen!

We maken 2 dagen per week gebruik van het pand, 1 x per week zullen we een consultatiebureau draaien voor de kinderen van 0 tot 4 jaar, de andere dag is er om basisschoolkinderen te zien/spreken of een vaccinatiespreekuur te draaien voor verschillende leeftijdsgroepen. In Goedereede komen met name de kinderen van de kop van het eiland, dus Stellendam, Goedereede en Ouddorp.

Waar we heel blij mee zijn is dat we met meerdere disciplines onder 1 dak zitten. Met velen van hen hebben we al contact maar doordat we nu in hetzelfde gebouw werken zal dit hopelijk de samenwerking versterken.

Team Goedereede
Sandra Voorend, jeugdarts
Maria Geertsma, jeugdverpleegkundige
Arja Osseweijer, assistente
Mirjam Zuurmond, jeugdverpleegkundige

Maak een afspraak