Gesloten
vrijdag: 08:15 - 17:00
  • maandag:08:15 - 21:00
  • dinsdag:08:15 - 21:00
  • woensdag:08:15 - 21:00
  • donderdag:08:15 - 21:00
  • vrijdag:08:15 - 17:00

Beperkt open voor face-to-face behandelingen ivm Coronavirus

Op advies van het RIVM, de GGD en ons genootschap voor fysiotherapie het KNGF is onze praktijk tot 6 april beperkt open voor de face-to-face behandelingen. Uitzonderingen hierop zijn de patiënten die door het niet behandelen eventuele irreversibele schade aan het lichamelijk functioneren kunnen oplopen. We zullen dan onder strenge maatregelen behandelen zoals verder in dit artikel beschreven. Alle mensen die momenteel bij ons in behandeling zijn, krijgen hier bericht over. We gaan hier hard mee aan het werk de komende week.

U kunt begeleid worden op afstand. Dit kan per telefoon, met een video consult of met het physitrack oefenschema. Alle vormen van begeleiding worden op de normale manier door de zorgverzekeraars vergoed. Video consult zal plaatsvinden vinden via ClickDoc, een beveiligde omgeving. U krijgt hiervoor een link met code gestuurd via sms of mail, waarmee u in het videogesprek komt.

Meer informatie over online fysiotherapie kunt u vinden op de pagina ‘Online fysiotherapie‘.

Wij blijven bereikbaar via info@therapie-goeree.nl  of telefonisch, van ma-do tussen 8.30 en 12.30 u op telefoonnummer 0187-498555.

Nieuwe aanmeldingen:
Het kan voorkomen dat iemand zodanig ernstige klachten heeft, dat het risico op restschade voor het lichamelijk functioneren te groot is als er geen behandeling plaatsvindt. In een dergelijke situatie kan het zijn dat u wel face-to-face behandeld moet worden. Hierbij kan geen 1,5 meter afstand worden gehouden. Vanuit de aangescherpte regels vanuit de overheid d.d. 23-03-2020, mogen wij alleen en uitsluitend met persoonlijke beschermingsmiddelen overgaan tot een face-to-face contact.

Samen voor elkaar zorgen doen we op afstand. We realiseren ons dat dit beleid bij sommige mensen tot teleurstelling kan leiden. We zijn echter van mening dat de gevolgen van het Corona virus zeer ernstig kunnen zijn en daarom dragen we bij waar we kunnen om besmettingen zoveel mogelijk te voorkomen.

We wensen iedereen heel veel sterkte toe in deze voor iedereen bijzondere tijd. Zorg goed voor jezelf en beweeg voldoende! Ga wandelen, hardlopen of thuis sporten als je in de gelegenheid bent want je hebt een goede conditie hard nodig!

Als de maatregelen opgeheven worden en we kunnen elkaar weer de hand schudden, dan staan we met al onze energie weer voor u klaar!

Namens het team Fysiotherapiepraktijk Lagendijk

Maak een afspraak